Hei igjen


L O K A L   T I D : 6:09 pm / 18:09

Hei alle sammen!

Nå er det suuuuuuuperlenge siden jeg har skrevet noe her. Grunnen er egentlig helt enkelt det at det har skjedd så utrolig mye fra jeg kom hit den 4. august fram til i dag, 7. oktober. Og nå er jeg jo fullt i gang med skolen og har masse lekser og prøver. Skal prøve å gi en kort oppsummering om hva som har skjedd. Dette er altså innlegg nr 1 av 2/3 innlegg som jeg kommer til å skrive for å fortelle hva som har skjedd fram til nå.

Turen hjem fra flyplassen
Bilturen hjem fra flyplassen var ikke som jeg hadde trodd. Jeg trodde det skulle bli skikkelig kleint og at vi ikke skulle ha noe å snakke om, men der tok jeg feil. De stilte masse spørsmål om alt fra hvordan turen var, hvordan ting er i Norge og hva min favoritt-/film/mat/artist osv er. Ingen klarer å si navnet mitt. De sier enten Lotte'a, Lott-a eller Lottie, haha! De prøver hvertfall. 

Hjemme i USA for første gang
Noen dager før jeg kom hit døde dessverre mora til vertsfaren min, så når vi kom hjem til mitt nye hjem for 10 mnd var det en del folk der pga det. (Tante+onkel og to barn, og en tante). Alle var kjempekoselige! Vi spiste lasagne, salat og hvitløksbrød til middag. Og en kake som smakte litt som kanelsnurrer til dessert. Alle var veldig welcoming og interessert i å få vite ting om Norge og meg. De prøvde også å si navnet mitt uten hell. Fikk en house tour og senere på kvelden snakket vi bare, så på tv og slappet av. De to-tre første nettene sov jeg inne på rommet til BreeAnn pga alle gjestene. Det var kjempekoselig :)

Soccer Tryouts
Dagen etter jeg kom hit, altså den 5. august, hadde jeg soccer tryouts klokken 9 på morgenen. Det var utrolig slitsomt. Ikke bare var det 30 grader og stekende sol, men lufta her er mye tynnere enn hva jeg er vant med i Norge. Den første delen var å løpe/jogge/gå 3 miles(nesten 5 kilometer), altså 12 runder rundt en sånn friidrettsbane. Jeg trodde jeg holdt på å dø. Føltes som om jeg ikke fikke puste, nesten som et astma-anfall (selv om jeg aldri har hatt et), haha. Det er det hardeste jeg noen gang har gjort! Jeg var ikke den siste til å fullføre da. Vi var ca 10-15 jenter som holdt på rundt der og jeg var 4. sist, hehe. 

Men det var ikke over enda. Neida. For senere på kvelden skulle jeg komme tilbake for selve fotballen. Det var overraskende varmt, fortsatt! Vi gjorde oppvarming og litt forskjellige øvelser. Dette var også veldig slitsomt pga varmen og fordi det er generelt relativt høyt nivå på alle jentene her. Da jeg var ferdig hadde jeg en følelse av at det ikke hadde gått så bra, men fikk beskjed om å komme tilbake neste dag.

Tryout dag nr 2 gjorde vi nesten ikke annet enn å spille fotball. Det var enda varmere enn dagen før. På slutten var jeg så utrooooooolig sliten at jeg bare måtte gi meg. Føler ikke jeg fikk gitt mitt beste, men sånn er det bare. Kan ikke bare skylde på klimaet, men fy for en varme og for en luft. Munnen min tørka seriøst helt ut etter sånn 1 minutt hele tiden. Når det er sagt - det er veldig høyt nivå på jentene her, så jeg var rett og slett ikke god nok. Men uansett - jeg er veldig glad for at jeg har gjort tryouts. Jeg får aldri den sjansen igjen.

Fikk denne t-skjorta på tryoutsen. Og ja, jeg blir utrolig rød/rosa når jeg trener.Etter tryouts dag 2

De første dagene (generelt)
Da søskenbarna fortsatt var her sov vi ute på trampolina en natt, noe som var supekoselig! :)
Vi ordnet med amerikansk abonnement til mobilen og var på mange handleturer for å handle inn diverse ting jeg trengte. Siden jeg kom såppas tidlig var det ca 2 uker igjen med sommerferie før skolen begynte.

Dagene ble fyllt med mye moro. Vi har vært på 2 forksjellige badeland. Først et for litt mindre barn og ett før ungdommer/voksne. Var på det første fordi vi har har 3åring i familien:) Også har naboen basseng, som vi kan bruke når vi vil. Vi var også på kino et par ganger.
Og hvis dere lurer på hvorfor jeg ikke har bikini, så er det fordi vertsfamilien min er mormonere. Jeg har ingen problemer med det i det hele tatt.

På vei til naboene for å bade. Tar sånn 1-2 min å gå.

"Barne-badestedet"

Jeg, Lachlan og 2 av vennene hennes gjorde Pig Wrestling under Alpine Days. Alpine er stedet jeg bor.
Haha, ja jeg ser ikke så skitten ut, men det var faktisk mye skitt på t-skjorta, shortsen og tightsen! haha

Var også på rodeo under Alpine Days, noe som ikke var så artig da, men en gøy opplevelse! :)
 

Vi var også på baseballkamp og så Salt Lake Bees :) Jeg skjønner ikke baseball i det hele tatt da, men koselig likevel.
Dippin' Dots: småe slags iskuler som smaker så utrolig godt!

 

Bilder fra andre ting før skolen begynte:

Søteste vertssøster BreeAnn (12)

Har sykla/gått til the Snow Cone Shack FOR mange ganger...hahaha, hånda mi!

Frozen Yogurt fra Orange Leaf <3


En ny hverdag med å gå i kirka 3 timer hver søndag. Jeg liker det faktisk :)

JEG HAR DET SUPERT! :)


Robert Norli Hamnes

04.11.2013 kl.09:59

Bra du koser deg der Lotte :-)

Skriv en kommentarLotte i USA 13/14

✈ Hei! Jeg heter Lotte Tranøy og skal gå vg2 i USA 2013/2014. Jeg har fått vertsfamilie i Alpine, Utah!
Her kan du lese om alt som skjer før utvekslinga og året mitt i USA når den tid kommer. Jeg reiser med Explorius/ICES.

Hvis du lurer på noe, er det bare å sende mail til lotteinusa@hotmail.com

♥ Legg meg til som venn


Time in Utah

Time in Norway
00 - 12 = am (After Midnight)
12 - 24 = pm (Past Midday)


Bla i bloggen GRATISDESIGN AVhits