Thoughts


Tenkte bare å skrive litt for å få ut noen tanker. Mest for å se tilbake på dette når jeg har kommet hjem fra USA, men også for å dele hva jeg tenker.

Leste ett innlegg til ei som skal være utvekslingselev neste år(>>innlegg her<<, åpnes i nytt vindu). Jeg begynte plutselig å tenke over det og det gikk det opp for meg at jeg faktisk snart skal dra. Hun skriver at hun ikke kan vente ett helt år til og at hun bare vil dra nå - AKKURAT sånn var jeg også for ett år siden og nå er det endelig min tur om bare 5 dager! 

Selv om man begynner å glede seg noe sykt til å dra, kommer også realiteten: jeg skal virkelig være borte fra venner og familie i 10 mnd. Jeg får ikke gitt de en klem på 10 mnd. Jeg får ikke hørt stemmen deres annet enn på Skype og kanskje telefon. Jeg får ikke snakket med de face 2 face. Avskjedene blir mye tyngre enn jeg noen gang hadde trodd - virkelig! Har allerede sagt hade til verdens beste Synne, noe som var helt forferdelig... Fant heldigvis ut at jeg får møte henne en gang til før jeg drar. Dessuten handler ikke utvekslinga bare om å si hade til de man er glad i, men om å oppleve en ny kultur, et nytt land og å møte nye folk å bli glad i. Og mye, mye mer.

 

Det er helt uvirkelig for meg - både det at jeg snart skal få oppfylt drømmen min og at jeg skal forlate alle jeg er så uendelig glad i. Jeg kommer til å savne alle sammen kjempemye mye. Kjempemye høres så lite ut i mitt hode, men det går ikke an å beskrive hvor tungt det kommer til å være. 

De siste dagene bruker jeg egentlig på å være med famile og venner. Har også vært på noen middager, bursdager og familiesamlinger.
Stresser også med pakkinga, som ikke går så bra. Rommet mitt er fullt av rot. Av klær og ting og tang jeg kanskje skal ha med. Har laget en pakkeliste, men det eneste som ligger i kofferten hittil er krølltanga mi og en pose med kontaktlinser...


Anniken V

27.07.2013 kl.21:22

Heelt enig! Det å være borte fra venner, familie og ikke minst kulturen, det vil bli tøft! Jeg har også hørt at det å ta farvel med de i Norge er langt ifra like ille som det å ta farvel med de vfamilie og venner du får i USA.. Det er ikke noe så mange tenker på..

Håper du får et fint år!! Heldig som drar om kun 6 dager :)
Anniken V: Bra at flere enn meg tenker sånn! :) Har ikke tenkt så mye på det nei. Kan vel ikke tenke meg hvordan det blir å si hade til de i USA enda. Tror kanskje det er fordi jeg ikke kjenner noen enda :)

Mente 5 dager, hehe :) Har endra det nå. Når drar du da? :)
Anniken V: Tusen takk, ja! :D Håper du får et bra år også! :)
Malin Hella

27.07.2013 kl.22:13

Du er så heldig som skal reise! <3 Kos deg kjempe masse <3
Malin Hella: Å, tusen takk! :D
Anniken V

27.07.2013 kl.23:41

Jeg har ikke fått avreisedato enda :(

Skriv en kommentarLotte i USA 13/14

✈ Hei! Jeg heter Lotte Tranøy og skal gå vg2 i USA 2013/2014. Jeg har fått vertsfamilie i Alpine, Utah!
Her kan du lese om alt som skjer før utvekslinga og året mitt i USA når den tid kommer. Jeg reiser med Explorius/ICES.

Hvis du lurer på noe, er det bare å sende mail til lotteinusa@hotmail.com

♥ Legg meg til som venn


Time in Utah

Time in Norway
00 - 12 = am (After Midnight)
12 - 24 = pm (Past Midday)


Bla i bloggen GRATISDESIGN AVhits