Lone Peak High School + soccer

  Skrevet 12.05.2013 klokka 09:18 i kategorien HAPPY


Det er da navnet på skolen jeg skal gå på! :) Skolen har ca 2360 elever, noe som er mange flere enn jeg er vandt med! Forresten så ligger skolen ca 8 minutter unna huset mitt med bil :)) Kort skolevei, johoo!

Skolemasokoten er en ridder, og dette er vel forståelig i og med at skolen "kaller seg" Home of the Knights. Skolefargerene er maroon, svart og gull. 

Hvilke fag tilbyr de, lurer du på. Hvor skal jeg begynne, sier jeg. Skolen tilbyr så utrolig mange fag! Alt fra forskjellige mattefag til interiørdesign og klesdesign og mye annet! (se alle fagene >> HER <<)

Hovedinngangen:

 

Fant også dette bildet av innsiden av skolen:

 Her er skoleområdet!Skolen min tilbyr også veldig mange sporter, så jeg vil si at jeg er superfornøyd også med skolen :D Fikk også vite av en annen norsk jente som skal gå på samme skole som meg( :D ) at guttene vant NATIONALS i basket i 2012/2013! I tillegg til det vant de deres 3. state championship på 3 år, samtidig som de vant Nationals! Wow! De må være supergode! Da blir det forhåpentligvis mange brae basketballkamper å se på!

 

Her er en liste over alle sportene de tilbyr:

 • Baseball
 • Basketball (boys)
 • Basketball (girls)
 • Cheer
 • Cross Country
 • Drill
 • Football 
 • Golf (boys)
 • Golf (girls)
 • Soccer (boys)
 • Soccer (girls)
 • Softball
 • Tennis (boys)
 • Tennis (girls)
 • Swim
 • Track & Field (boys)
 • Track & Field (girls)
 • Volleyball
 • Wrestling

 

Tenkte kanskje å prøve meg på wrestling da... Køddaaa, haha. Har snakket en del med vertsmor og det blir slik at jeg ikke blir med på skolelaget i soccer, men et city league team.  Jeg rekker ikke try-outsen til skolelaget som er 5. august uansett så. Dessuten sa vmor at det er skikkelig konkurranseintikt der og at det er ganske vanskelig å komme med på skolelaget. Da var valget egentlig enkelt. Selv om jeg har gått på fotball i mange år, vil jeg ikke risikere å drite med helt ut og være mye dårligere enn de andre jentene.. hehe :)

Et city league team er slik at de som er på et city league team trenger ikke nødvendigvis å gå på samme skole som meg. Man slipper også try-outs fordi alle får være med. Men det finnes forksjellige city league teams også da, men jeg skjønte ikke helt hvordan de deler inn de forksjellige lagene, bortsett fra aldersgrupper. Har spurt vmor, så får sikkert vite det i neste mail :) 

Jeg blir hvertfall med på et city league team og da blir det 10 kamper på våren og 10 på høsten. Jeg begynner på fotballen med en gang jeg kommer ned dit. Gleder meg sånn til alt!

Hvis du vil lese mer om skolen kan du besøke hjemmesiden deres >> HER << eller du kan lese mer på wikipedia >> HER <<


EDIT 15. juli:
Reiser 1. august isteden for 14. Da er jeg hos vfamilien 4. august som gjør at jeg kan være med på soccer tryouts dagen etter. Har også endra litt mening om soccer tryouts'en. Nå tenker jeg bare det at jeg skal være med på den bare for å ha opplevd det, fordi jeg har minimaaaal sjanse for å komme med på skolelaget. Tryouts kommer til å bli sykt skummelt fordi:
1. Lone Peak er generelt veldig gode i alle sporter
2. Jeg har ikke spilt fotball på over 1 år
3. Hva om jeg ikke skjønner hva vi skal gjøre? Jeg kan jo ikke sånne engelske fotball-uttrykk
4. Det er rundt 30-35 grader der nå, noe som er sykt varmt å trene i og som jeg ikke er vandt til


Robert Norli Hamnes

13.05.2013 kl.09:43

Du e utrolig heldig Lotte :-)
Robert Norli Hamnes: Ja, det syns æ og, Robert! :)
Henriette

15.05.2013 kl.11:31

Misunner deg veldig! Linker deg jeg:D
Henriette:Linker deg også! :)
Emma

16.05.2013 kl.17:31

Skal du ta året godkjent (at du begynner i vg3 når du kommer hjem)? :) Er lett å få det forhåndsgodkjent, vil bare advare om at det faktisk blir vanskelig å gå vg3. Selv om man får riktige fag i USA er det ikke alltid samme pensum, blir litt vanskelig pga.språk, og man må lese mye selv. Er også veldig vanlig å ta fag som privatist. Ønsker deg lykke til, jeg velger å gå om igjen og skal til Japan, vil ha best mulig karakterer og ikke stresse meg i hjel! Reiser for å oppleve en unik kultur og språk :-)
Emma: Jeg får året godkjent ja, og begynner på vg3 når jeg kommer hjem! :) Jeg tar heller opp noen fag etter vg, om jeg trenger det, enn å ga vg2 på nytt. Vil være russ med alle vennene mine! :D
Emma: Så kult at du skal til Japan! Hvorfor valgte du akkurat det landet? :)
Anne Marit

04.06.2013 kl.19:42

Hei! Ville bare legge igjen en liten hilsen og si at jeg håper du kommer til å skrive masse mens du er på utveksling!:) Jeg var nemlig utvekslingsstudent selv skoleåret 10/11, og gjett hvilken skole jeg gikk på? Jupp, Lone Peak High School :) Jeg hadde et helt fantastisk år, og kunne ikke drømt om at noe skulle vært annerledes! Gleder meg til å følge bloggen din og mimre tilbake til min egen tid som en Lone Peak Knight! Hvis du lurer på noe, er det bare å spørre forresten :) Jeg blogget masse i løpet av året selv, så det er bare å lese gamle innlegg også :) Lykke til!!:)
Anne Marit: Hei! Å, så gøy! :D Kommer til å lese mye på bloggen din! :) Lurer på noe alle utvekslingselever lurer på: Hva var det verste med første skoledag (/de første dagene)? Bodde du også i Alpine eller? :)
Kommer definitivt til å spørre om det er noe mer jeg lurer på. Sender deg mail :) hehe
Tusen takk! :D
Anne Marit

11.06.2013 kl.23:40

Det er bare å lese i vei:) Alt skal ligge under kategorien "Utvekslingsår i USA" :-)

Det verste med første skoledag? Jeg kan ikke huske at det var noe som var ille første skoledag. Alt var så spennende og nytt, så synes bare det var moro! Jeg var jo så heldig at jeg allerede kjente en del første skoledag, ettersom jeg var med på skolens dansekompani, og hadde vært på summer dance camp med de uka før skolestart. Men de aller fleste gruer seg nok til lunsjen, hvor en skal spise osv. Men ikke tenk på det! Ikke bekymre deg :) Bare ta det som det kommer, vær åpen og hyggelig, og bli kjent med de du har time med. Amerikanere er veldig åpne, så det skal ikke mye til for at du får en invitasjon til å spise med noen, og hvis ikke; spør selv!:)

Nei, jeg bodde ikke i Alpine. Jeg bodde i Cedar Hills, som ligger rett i nærheten. Jeg bodde et steinkast unna skolen faktisk:) Men Alpine er kjempefint! STORE hus!

Ikke vær redd for å spørre hvis du lurer på noe! Er bare glad jeg kan hjelpe:-) Vet hvor godt det er å ha noen som kan svare på spørsmål før en drar avsted (eller underveis også forsåvidt).
Anne Marit: Okei, tusen takk for svar! :D

Skriv en kommentarLotte i USA 13/14

✈ Hei! Jeg heter Lotte Tranøy og skal gå vg2 i USA 2013/2014. Jeg har fått vertsfamilie i Alpine, Utah!
Her kan du lese om alt som skjer før utvekslinga og året mitt i USA når den tid kommer. Jeg reiser med Explorius/ICES.

Hvis du lurer på noe, er det bare å sende mail til lotteinusa@hotmail.com

♥ Legg meg til som venn


Time in Utah

Time in Norway
00 - 12 = am (After Midnight)
12 - 24 = pm (Past Midday)


Bla i bloggen GRATISDESIGN AVhits